Hyvän mielen hevospalveluita


Tarjoamme ohjattua toimintaa hevosharrastajille ja hevosista kiinnostuneille. Meiltä saat mm. ratsastustunnit pienryhmissä ja yksityistunteina, maastoratsastukset sekä hevosleirit ja -kurssit. Lisäksi tarjoamme palveluita ryhmille, esimerkiksi tallisynttärit lapsille ja TYHY-päivät yrityksille.

Halutessasi voimme myös räätälöidä juuri sinulle sopivan heppailuhetken toiveidesi mukaan, vain mielikuvitus on rajana!

Varaukset ja tiedustelut
p. 050 5939191 / Veera Ylönen.

Ratsastukset varattavissa myös Hopotista:

Ratsastus ja hevostoiminta

Ratsastustunnit & maastoratsastukset

Tarjoamme ohjattuja ratsastustunteja 2-4 ratsastajan pienryhmissä sekä yksityistunteina. Ryhmämme ovat pieniä, jotta ratsastuksen ohjaus säilyy jokaisen huomioivana.

Ratsastukset toteutetaan toiveet sekä taitotaso huomioiden, ratsastuskentällä tai kivoissa maastoissamme. Tunteja järjestetään tilauksesta lähes päivittäin klo 10-20 välillä, näet tulevat tunnit kätevästi mm. Hopotista. Mikäli sopivaa tuntia ei löydy kalenterista, otathan yhteyttä, niin etsitään yhdessä sopiva aika!


Yksityistunti (1 rats.)
60min – 50,00€
45min – 40,00€
30min – 30,00€
Kaksaritunti (2 rats.)
60min – 35,00€
45min – 30,00€
Pienryhmätunti
(3-4 rats.)

60min – 28,00€
ks. myös sarjakortit


Maastoratsastus
(1 rats.)
1h – 50,00€
1,5h – 65,00€
2h – 80,00€
Maastoratsastus
(2-4 rats.)

1h – 30,00€
1,5h – 45,00€
2h – 60,00€
Evästauko maastoretkellä
Mahdollisuus evästaukoon laavulla. Suolaista & makeaa syötävää sekä juotavat  (15,00€/ henkilö + n. 60min)


Sarjakortit
– Kausikortilla 5% alennus, kortti voimassa kuluvan ratsastuskauden loppuun, laskutusmahdollisuus 1-3 erään.


Talutusratsastus ja heppailuhetket

Lapsille ja harrastusta aloittaville tarjoamme talutusratsastusta ja heppailuhetkiä. Heppailuhetkissä opetellaan hevostaitoja sekä ratsastusta. Ratsastuksen alkeita harjoitellaan aluksi talutusratsastuksessa.

Talutusratsastus
10min (tallilta taluttaja) – 15,00€
30-60min (tallilta taluttaja) – 30,00-50,00€

Heppailuhetket (ratsastusta sekä hevostaitoja)
45min yksi lapsi 30,00€/ kaksi lasta 45,00€
60min yksi lapsi – 40,00€/ kaksi lasta 55,00€
90min yksi lapsi 50,00€/ kaksi lasta & kaksi ponia – 70,00€


Hevosen omatoimivuokraus

Omatoiminen hevosvuokraus sopii jo kokeneemmille harrastajille, jotka taitavat hevosten kanssa toimimisen itsenäisesti. Yhdelle vuokrauskerralle varataan aikaa noin 2,5 tuntia, sovittavissa myös pidemmät ajat! Hevosvuokrauksen edellytys on säännölliset ratsastustunnit. Kertakäynti 30,00€. Säännöllinen vuokraus 5 x kk – 150,00€, 10 x kk – 270,00€.


Infoa ratsastajille ja huoltajille:


RATSASTUKSEN VARAAMINEN JA HOPOTI

Ratsastustunnin varaaminen ja Hopoti-varausjärjestelmä

Tallillamme on käytössä sähköinen varausjärjestelmä ja verkkokauppa Hopoti (klikkaa tästä siirtyäksesi tallimme Hopoti-sivulle). Hopoti on helppokäyttöinen, siellä voit kätevästi varata sekä tarvittaessa myös perua ratsastustuntisi. Hopotin kautta ostat myös sarjakortit ja hevosleirit.

Voit halutessasi varata tuntisi tai toiveidesi mukaisen heppailuhetken myös puhelimitse
(050 593 9191 / Veera). Sovitaan juuri sinulle sopiva ratsastus- tai muu mukava hevoshetki.

OHJEITA RATSASTAJILLE JA TALLILLA VIERAILIJOILLE

Ohjeita ratsastajille ja tallilla vierailijoille

Ratsastaessa käytämme aina ratsastuskypärää. Kypärän saa tarvittaessa lainaan talliltamme. Suosittelemme myös lämpimästi turvaliivin käyttöä.
Ensimmäisille ratsastuskerroille kannattaa valita ratsastushousuiksi pitävää materiaalia olevat housut. Ratsastuskengissä olisi hyvä olla vähän vartta nilkkaa tukemaan sekä pieni kanta, jotta jalka ei luiskahtaisi jalustimesta läpi.

Mikäli käyt muilla hevostalleilla, pidäthän vaatteesi tallikohtaisina mahdollisten tartuntatautien ehkäisemiseksi. Kengänpohjat voi desinfioida, mikäli ei ole mahdollista käyttää eri kenkiä eri talleilla. Kiitos huomaavaisuudestasi!

Yrityksellä on oma vastuuvakuutus, jonka korvauspiiriin ei valitettavasti kuulu asiakkaiden vahingot. Tästä syystä ratsastajiltamme tulisi löytyä voimassaoleva kattava tapaturmavakuutus omasta takaa.

Saavu ratsastuksellesi viimeistään viisi (5) minuuttia ennen ratsastuksen alkua, jotta ehdit valmistautua ratsastuksellesi. Halutessasi voit osallistua hevosen varustamiseen, jolloin on hyvä saapua tallille noin 15-30 minuuttia ennen ratsastuksesi alkua. Joskus hevonen voi olla valmiiksi varustettuna sinua tallilla odottamassa, tästä voimme ilmoittaa erikseen.

Ratsastuksen jälkeen ratsastaja saa halutessaan osallistua varusteiden riisumiseen hevoselta, mikäli hevonen ei jatka seuraavalle ratsastustunnille.

Toimitaanhan tallissa rauhallisesti, ei huudeta tai juosta. Toimimme hevosten kotona, joten suodaan eläimille rauhallinen elinympäristö.

Hevoset ovat pakoeläimiä ja säikähtäessään voivat toimia vaiston varaisesti, eli pakenemalla.
Toimitaan hevosten kanssa rauhallisesti. Hevoset ovat taitavia aistimaan ihmisten tunnetiloja. Kerro rohkeasti, mikäli jokin asia pelottaa tai jännittää. Tunteiden näyttäminen on sallittua, myös niiden ”negatiivisten” tunteiden.

Hevosia ei saa ruokkia ilman tallihenkilökunnan lupaa. Hevoset voivat sairastua väärästä ruokinnasta.

MAKSUTAVAT JA PERUUTUSEHDOT

Maksutavat

Meillä maksutapoina käyvät käteismaksu, MobilePay, etukäteen tilisiirto, lahjakortti tai verkkomaksu Hopotissa. Laskutusmahdollisuus sarja- sekä kausikorteille ja vakioasiakkaillemme.

Palvelumme ostat kätevästi myös Hopoti-verkkokaupasta. Verkkokaupassa on saatavilla yleisimmät maksutavat, mm. verkkopankkimaksu.

Peruutusehdot

Ajanvarausten peruminen veloituksetta 24h ennen varauksen ajankohtaa, myöhemmin perutuista veloitetaan 100% maksu.  Sairastapauksista sovitaan erikseen.

Peruutukset Hopotissa tai soittamalla numeroon p. 050 593 9191/ Veera. Mikäli peruutus tapahtuu samana päivänä, ilmoitus aina puhelimitse!

Kiitos yhteistyöstä! 🙂

Lahjakortit heppailuhetkiin ja ratsastuksiin

Voit ostaa lahjakortin suoraan Hopotista tai ottamalla yhteyttä tmihirnuvaharmonia@gmail.com / p. 050 5939191. Lahjakortti toimitetaan sähköisenä.

Esimerkiksi toiveiden mukaan räätälöitävä yksityistunti on mukava lahja kaikentasoisille ja -ikäisille ratsastajille, myös aivan vasta-alkajille! 🙂

Tulevia tunteja

Ratsastusleirit, leiripäivät ja kurssit


Järjestämme ratsastusleirejä sekä leiripäiviä ympäri vuoden. Tervetuloa viettämään mukavia hevosentäyteisiä päiviä tallillemme.

Hevosleirit ja -kurssit

Järjestämme hevosleirejä sekä leiripäiviä ympäri vuoden. Leireihin sisältyy monipuolisesti ratsastusta, hevosten hoitoa ja tallin arkeen tutustumista. Ohjelma räätälöidään osallistujien ikä- ja taitotason mukaiseksi.

Tulevia vuoden 2023 leirejä:

– Syyslomaleiri ma-ke 16-18. lokakuuta

Tarkemmat tiedot tulevista leireistä ja kursseista löydät Tallilla tapahtuu -sivulta, jossa kerromme ajankohtaisista ja tulevista tapahtumistamme. Lisäksi ilmoittelemme tulevista leireistä myös Hopotissa sekä sosiaalisessa mediassa. Ilmoittautumiset Veeralle (050 5939191) tai suoraan Hopotissa :).


Tilaustapahtumat ryhmille


Toteutamme joustavasti erilaiset tapahtumat ryhmille, esimerkiksi synttärit, polttarit ja työhyvinvointipäivät.

Lasten syntymäpäivät tallilla

Tilaa heppahöperölle lapsellesi toivesynttärit tallilla.

Synttäreiden sisältö räätälöidään toiveiden mukaan, huomioiden osallistujien ikätaso. Synttärit sisältävät sopimuksen mukaan poniratsastusta, muuta hevosaiheista ohjelmaa ja tarjoilut.

Kysy tarjous haluamallesi paketille!

Talutusratsastus tapahtumiin

Tallimme luotettavat ponit ja hevoset sopivat hyvin ratsuiksi talutusratsastukseen. Talutusratsastus on mukava vetonaula erilaisiin tapahtumiin tai vaikka ohjelmanumero lasten syntymäpäiville.

Talutusratsastus tapahtumaan (kesto 2 tuntia)
– yksi poni – 225,00€
– kaksi ponia – 325,00€

Hinta sisältää km-kulut 10km säteellä Venekoskelta. Pidemmälle matkalle hintaan lisätään km- kulu.

Hevospäivät ja -viikonloput omalle ryhmälle

Järjestämme tilauksesta hevosaiheisia tapahtumia ryhmille, esim. TYHY-päivät, polttarit, synttärit aikuisille ja lapsille.

Päivään voidaan sisällyttää osallistujien taitotason ja toiveiden mukaista tutustumista hevosiin ja ratsastukseen. Kokeneemmille ratsastajille voidaan järjestää ratsastustunteja ja maastoratsastusta. Lisäksi meillä on mukavat puitteet rentoon ajanviettoon, mm. palju ja sauna ovat käytettävissä.

Halutessa pakettiin voidaan liittää mökkimajoitus.